60
, , ,

Catch Caddy 2 – Predal za drobnarije za avtomobil – organizator


Primerjaj

Catch Caddy 2 je organizator in predalček za med sedeže avtomobila, ki bo zagotovil, da ne boste več izgubljali drobnarij v “črni luknji”.

7,90 19,90

Predal za drobnarije za avtomobil – organizator Catch Caddy 2

Predal za drobnarije za avtomobil – organizator Catch Caddy 2 je predalček, ki ga namestite med sedežem in konzolo, da je pripravljen uloviti vse, kar bi drugače padlo v “črno luknjo”. Koliko krat se vam je že zgodilo, da vam je nekaj padlo, medtem ko ste vozili in ste pomislili “oh, nikoli več ne bom dobil tega nazaj”, saj je pobiranje predmetov med sedežem in konzolo avtomobila skoraj nemogoče. Prostor je zelo ozek in naša roka ne more skozenj.

Koliko krat smo že izgubili kovance, delčke hrane, svinčnike, kable, daljince ipd. med sedežem in konzolo avtomobila – neštetokrat! Nič več ne bo tako s Catch Caddy 2! Oglejte si spodnji video o tem, kako vam Catch Caddy lahko služi v vsakdanjih potovanjih z avtomobilom!

Catch Caddy predal za drobnarije za avtomobil se prilega skoraj vsakemu avtomobilu zaradi inovativnega upogibljivega materiala, ki se bo z lahko prilegal, pa vendar se po namestitvi ne bo premikal. Nikdar več ne boste drobnarij kar izgubili, čeprav veste kje so! Pomislite kako grozno je, ko v avtu izgubite najljubši uhan, ki ga ne morete več najti, saj z roko ne dosežete med sedež in konzolo avtomobila.

Catch Caddy se namesti v sekundah in ostane na mestu, tudi če prilagajate pozicijo sedeža. Ko je predal Catch Caddy umazan, ga lahko preprosto splaknete pod vodo ali operete z navadnim kuhinjskim čistilom. Ponaša se tudi s protimikrobnim premazom, ki bo ščitil pred neželenimi mikroorganizmi!

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…