21 %
10455

Candy Lipz

43,90 34,90

Bi bile rade videti kot čisto prave filmske zvezde? Privlačne, samozavestne in neverjetno seksi? Stavite na vaše ustnice in na čudežno jabolko, ki bo vaše ustnice napelo in jih naredilo polne in sladke, kot še nikoli prej.

Candy Lipz je patentiran izdelek, s katerim bodo vaše ustnice v trenutku bolj polne in napete in to brez bolečih in dragih plastičnih posegov!

V pičlih dveh minutkah bodo vaše ustnice zapeljivo polne in nepopisno seksi. Učinek polnih ustnic bo trajal približno dve uri.

 

Candy Lipz

Candy lipz – vaše ustnice poveča dvakrat ali celo trikrat! Pozabite na boleče operacije, injekcije, zdravila ali razno razne kemikalije – Candy Lipz je pravi odgovor za vas. Vaše ustnice bodo polne, sijoče, povzdignil bo robove ustnic in celo zmanjšal gubice, ki se pojavljajo okoli ustnic. Poleg tega bodo vaše ustnice pridobile tudi naraven rdečkast ton.

Candy Lipz ima več nastavkov, ki vam bodo ustnice oblikovali po želji.

 

Komplet vsebuje:

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Candy Lipz”

43,90 34,90Dodaj v košarico