Bučke v ekstra deviškem oljčnem olju

8,54€

Mlade bučke, zrasle v južnih italijanskih krajih, ročno brane in še istega dne po družinski recepturi vložene v maQfino ekstra deviško oljčno olje, z dodatki domačih začimb in dodatkom vinskega kisa. Sestavine: bučke, ekstra deviško oljčno olje, vinski kis, meta, česen, sol. Brez konzervansov. Neto količina: 280g

Bučke v ekstra deviškem oljčnem olju

Edinstven užitek podoživljanja Mediterana skozi celo leto…. Ostanek maQfino ekstra deviškega oljčnega olja in primesi ostalih začimb je edinstvena priložnost za oplemenitev okusov solat ali riževih in prilog testenin.

Bučke v ekstra deviškem oljčnem olju so okusne in zdrave!

Bučke so zdrave, okusne in res edinstvene. Zakaj si jih ne bi privoščili čez celo leto, tudi v hladnih zimskih mesecih? Bučke v ekstra deviškem oljčnem olju maQfino so lahko odlična ideja za krasno predjed, ki bo navdušila vaše goste. Lahko pa jih uporabite tudi pri hitrem receptu, ki vas bo rešil iz zagate.

Ideja za recept


Špageti z bučkami v ekstra deviškem olju maQfino

V ponev damo 3 do 4 velike (jedilne žlice bučk), pustimo da se na zelo majhnem ognju malce popražijo, dodamo češnjev paradižnik in po želji lahko dodamo tudi nekaj kapljic bešamele. Ko so špageti primerno skuhani, jih odcedimo in nanje damo nekaj žlic naše krasne omake z bučkami v ekstra deviškem olju maQfino. Nikakor ne smemo pozabiti na parmezan, ki ga bogato nasujemo na naše špagete.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bučke v ekstra deviškem oljčnem olju”

8,54€ Dodaj v košarico