Brivnik Dunlop Supreme 4

24,90€

Brivnik Dunlop Supreme 4, s kar štirimi rezili, je brivnik in prirezovalnik dlak – torej dva v enem! Naj britje postane užitek!

brivnik

Kar štiri ostra rezila za brezhibno kožo!

Brivnik, ki zagotavlja natančno britje in prirezovanje dlak tudi na težko dostopnih mestih. Glava tega vrhunskega brivnika znamke Dunlop je sestavljena kar iz 4 premikajočih in izjemno ostrih rezil, ki zagotavljajo gladko in brezhibno kožo. Primeren je za britje, kot tudi za oblikovanje brade. Poleg glave s štirimi noži je priložen tudi trimer (nastavek za prirezovanje dlak oziroma prirezovalnik), ščetka za čiščenje in priročna vrečka za shranjevanje.

Brivnik, ki vas bo navdušil!

Brivnik Dunlop Supreme 4 je tudi zelo priročen, saj ga polnimo s napajalnikom. Njegova rezila so natančno izdelana in zelo ostra. Za razliko od ostalih brivnikov, katerih glava ima navadno le tri rezila, ima Brivnik Dunlop Supreme 4, kar 4 izjemno ostra rezila.

Pripravite se na vrhunsko britje s tem izjemnim brivnikom, ki bo vašo kožo dobesedno razvajal. Obril vas bo do gladkega. Tisti, ki imate radi malce brade, ga boste lahko uporabili za prirezovanje dlak na želeno dolžino.

Brivnik Dunlop Supreme 4 je lahek, izjemno lepo oblikovan in priročne ergonomske oblike, zaradi česar bo britje z njim čisto pravi užitek.

OBIŠČITE NAS!

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brivnik Dunlop Supreme 4”

24,90€ Dodaj v košarico