Bliskavica SONY HVL-F60RM za modele Alfa SLT aparate

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY HVL-F60RM

725,00

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Podprta sta svetilnost GN60 in objektiv s širokim razponom goriščnih razdalj – Visoka svetilnost GN6010 te bliskavice z nastavkom ponuja dovolj moči za celo vrsto različnih situacij fotografiranja. Podprte so goriščne razdalje objektiva od 20 do 200 mm (14 mm s široko ploščo) z ustreznim pokritjem z bliskavico. Goriščno razdaljo izberete glede na potrebe.

Podpora za neprekinjeno fotografiranje – Čas cikla polnjenja je 1,7 sekund11 ali le 0,6 sekund z vmesnikom za zunanjo baterijo (FA-EBA1) (izbirno) za neprekinjeno fotografiranje. Med neprekinjenim fotografiranjem se ohrani ustrezna sinhronizacija za kar najmanj ponesrečenih sprožitev in uničenih posnetkov.

Sonyjeva originalna funkcija Quick Shift Bounce – Kadar morate hitro zamenjati kot kadriranja, lahko hitro preklopite z vodoravne v navpično usmerjenost, za 90° levo ali desno, navzgor za 150° in navzdol za 8°, da prilagodite položaj ter dosežete optimalno osvetlitev. Prefinjen kompakten mehanizem je najbolje združljiv s fotoaparati serije E, saj dopolnjuje kompaktno priročnost in prenosnost sistema serije E.

Prilagoditev svetilnosti – Poseben gumb za stopnjo svetilnosti (gumb LEVEL -/+) omogoča neposreden nadzor svetilnosti ali kompenzacije in tako zagotavlja učinkovit potek dela. Na izčrpnem zaslonu lahko prilagodite in potrdite stopnjo svetilnosti za bliskavico in tudi intuitivno dostopate do nastavitev svetilnosti za seznanjene brezžične bliskavice. [1] Gumb LEVEL -/+ [2] LCD-plošča

Tipke po meri in bliskovni pomnilnik TTL – Funkcije lahko dodelite štirismernemu krmilniku na enoti, osrednjemu gumbu in krmilnem koleščku ter tako preprosto dostopate do njih, ko je to potrebno. Še več, svetilnost bliskavice TTL lahko shranite in jo prikličete, ko jo potrebujete, jo nemudoma uporabite ali pa malo prilagodite ter nato uporabite. To je še ena funkcija, s katero poenostavite ročni potek dela in prihranite čas.

Zanesljivost v zahtevnih okoljskih pogojih – Zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljskih pogojih. Zaščita pred dežjem (izbirno) ponuja dodatno zaščito in zanesljivost. Kovinski večvmesniški nastavek je še ena funkcija, s katero je zanesljivost še izboljšana. Vse te funkcije prispevajo k večji zanesljivosti v zahtevnih situacijah.

Stabilna brezžična radijska komunikacija – Podprta je tako optična daljinska sprožitev bliskavice kot tudi brezžična radijska sprožitev. Ena bliskavica HVL-F60RM, nameščena na združljiv fotoaparat13, in seznanjena z zunanjimi enotami fotoaparata, zagotavlja zanesljivo radijsko komunikacijo brez motenj v pogojih, ko bi bila optična komunikacija otežena. Podprte so počasna sinhronizacija, sinhronizacija za zadnjo zaveso in uporaba več bliskavic.

Radijsko upravljanje več bliskavic – Do 15 bliskavic porazdelite v 5 skupin za brezžično upravljanje bliskavic na razdalji do 30 m.2 Izbirna brezžična radijski upravljalnik (FA-WRC1M) in radijski sprejemnik (FA-WRR1) omogočata uporabo bliskavice HVL-F60RM skupaj s Sonyjevimi bliskavicami brez vgrajenega radijskega brezžičnega upravljanja in z bliskavico HVL-F45RM, ki to omogoča.

Upravljanje bliskavice P-TTL – Ustrezno svetilnost bliskavice določite z vnaprejšnjo uporabo bliskavice, da izmerite osvetlitev.

Svetleča dioda in pomožna luč za samod. ostrenje – Vgrajena svetleča dioda je koristna pri fotografiranju v studiu in na prostem. Deluje tudi kot pomožna luč pri samodejnem ostrenju za natančno delovanje samodejnega ostrenja v zatemnjenih svetlobnih razmerah. Svetleča dioda poenostavi ročno ostrenje tudi v temi.

Barvni filtri – S priloženimi barvnimi filtri lahko prilagodite fotografiranje obstoječim razmeram osvetlitve ali pa jih dopolnite, da dosežete naravno nastavitev beline ali pa ustvarite posebne učinke.

Vmesnik za odboj – Priključite priloženi vmesnik za odboj, če želite povečati difuzijo, ki območje osvetli širše kot sama bliskavica in ustvari tudi mehkejše sence. Če vmesnik za odboj uporabite s široko ploščo, še povečate ta učinek.

Priključek za sinhronizacijo (VHOD/IZHOD) – Priključek za sinhronizacijo lahko uporabite kot vhod ali kot izhod. Kot izhod lahko sprejme signal sprožila iz svetlomera za merjenje svetlobe iz bliskavice, ko na primer nastavljate osvetlitev. Kot izhod omogoča posredovanje signala sprožila bliskavice v zunanjo studijsko bliskavico ali podobno, kar zagotavlja razširjeno vsestranskost uporabe več bliskavic.

Izbirno razporejanje svetlobe – Na voljo so tri nastavitve porazdelitve svetlobe: “STD” za standardno porazdelitev, “CENTER” za prioriteto GN, in celo “EVEN” za širokokotno prioriteto.

Hitra sinhronizacija – Ob normalni največji hitrosti sinhronizacije z bliskavico se mora zmanjšati hitrost zaklopa ob uporabi dosvetlitve pri dnevni svetlobi, zato je zameglitev ozadja otežena. Zaradi hitre sinhronizacije je mogoče sinhronizirati bliskavico ne glede na hitrost zaklopa, tako da je mogoče vedno uporabiti velike zaslonke za zameglitev ozadja.

Signal za pripravljeno bliskavico – Signal »pripravljen« obvesti uporabnika, da je bliskavica popolnoma napolnjena in pripravljena na naslednjo osvetlitev, tudi če uporabljate brezžično bliskavico.

Daljinsko sprožilo – Funkcijo daljinskega sprožila uporabite za daljinski vklop zaklopa fotoaparata v sinhronizaciji z eno bliskavico ali več, s čimer lahko na primer omogočite hkratno fotografiranje enega samega predmeta z več kotov.

Večnamenski priključek/priključek mikro USB – Bliskavico lahko priključite na računalnik prek večnamenskega priključka USB ali priključka mikro USB in zagotovite priročno posodabljanje programske opreme.

Šifra: HVLF60RM.CEC Kategorija:

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Bliskavica SONY HVL-F60RM za modele Alfa SLT aparate”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close