-20%
, , , , ,

Blazina za sedenje

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Ste se vedno spraševali, zakaj občutite bolečine, muke, otrdelost in utrujenost? Težava je lahko v sedenju, ki ustvarja točke, ki pritiskajo na mišice in živce, torej točke, ki povzročajo muke in bolečine. Z našo blazino Nič več nadležnih bolečin!

 • Olajša sedenje
 • Zmanjšuje pritisk na točke, ki povzročajo bolečine
 • Posebna oblika satja poskrbi za udobnost
 • Mehka in udobna blazina
 • Močan, trpežen material
 • Čuva vašo hrbtenico

39,90 49,90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Ste se vedno spraševali, zakaj občutite bolečine, muke, otrdelost in utrujenost? Težava je lahko v sedenju, ki ustvarja točke, ki pritiskajo na mišice in živce, torej točke, ki povzročajo muke in bolečine. Z našo blazino Nič več nadležnih bolečin!

Tukaj je revolucionarna blazina za sedenje – neverjetno udobna podporna blazina, ki ublaži te točke na popolnoma nov način. Deluje tako dobro, da se lahko usedete na krhko jajce in ga ne razbijete. Od tod izvira tudi ime blazine .

Vaši dolgi dnevi dela v pisarni bodo bolj sproščeni, lažje boste uživali v večerji, boleče vožnje z avtomobilom pa bodo stvar preteklosti. Enostavno jo lahko zvijete skupaj in vzamete s seboj: na trde klopi na športnih prireditvah ali celo v cerkev ali kulturne dogodke.

Blazina za sedenje je popolna za vse, ki želijo izkusiti neverjetno udobno sedišče. A ne samo to. Zaradi strukture satja se predel na katerem sedite, bolje zrači, zato se med sedenjem manj znojite.

Poleg blazine za sedenje BREZPLAČNO dobite tudi pralno prevleko za blazino, ki ne drsi.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…