6070

Ball Mop – Enostavno čiščenje tal

39,90€

Je tudi za vas čiščenje in pospravljanje nočna mora? Pozabite na to. Tukaj je rešitev.

Predstavljamo vam Ball Mop, s katerim boste hitro in enostavno očistili vse površine.

Ball Mop – z njim  zlahka očistite tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Revolucionaren način pritrjevanja pa vam omogoča, da hitro zamenjate čistilno glavo. Od zdaj boste za čiščenje vašega doma vedno uporabili najbolj primeren nastavek.

Z enostavno nastavljivim teleskopskim ročajem je tudi čiščenje težko dosegljivih mest otročje lahko. In ko končate, enostavno postavite Ball Mop tja, kamor želite. Ostala podobna omela ne zmorejo sama stati pokonci in padejo. To pa ne velja za Ball Mop, ki stoji čisto sam.

Ježek na čistilni glavi vam omogoča, da enostavno uporabite katerokoli krpo za brisanje ali pomivanje tal. Sistem zaponk jo čvrsto in zanesljivo drži na mestu in tako olajša vaša opravila in vam prihrani čas.

Okrogel ergonomski ročaj Ball Mop se tudi perfektno prilega v vašo dlan. Tako boste vedno zlahka in brez težav očistili vse: stene, okna, ploščice in vse ostale trdne površine.

Ostali pripomočki pogosto pustijo umazanijo v vogalih. 3-stranski Ball Mop pa je učinkovit tudi tam.

DOBILI BOSTE BALL MOP:

  • Ball Mop v dveh praktičnih velikostih, idealnih za čiščenje vašega doma brez zapravljanja časa,
  • čvrst teleskopski ročaj iz nerjavečega jekla z brezstopenjsko nastavljivo dolžino,
  • dve krpi iz mikrovlaken.

Seveda pa boste lahko uporabljali tudi krpe, ki jih že imate. To je še ena velika prednost izdelka.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ball Mop – Enostavno čiščenje tal”

39,90€ Dodaj v košarico