5374

Backnetix

29,90€

Kolenski trak, ki z akupresurnim delovanjem lajša bolečine v hrbtu.

Backnetix – Vas boli hrbet? Trpite zaradi bolečin, ki so posledica sedenja, dviganja težkih bremen, dolgega stanja, hišnih opravil, ali spanja v napačnem položaju?

Potem potrebujete Backnetix. Novo generacijo sistema za lajšanje bolečin v hrbtu, ki deluje. Samo nadenite si Backnetix trak pod koleno in zategnite trak. Blazinica na traku se dotika akupresurne točke v mišici in v trenutku olajša bolečino.

Kako lahko backnetix na nogi olajša bolečino v hrbtu?

Bolečine v spodnjem delu hrbta se običajno prenašajo po ishiadičnem živcu, ki je najdaljši živec v telesu. Začne se v spodnjem hrbtu in poteka skozi nogi. Blazinica na Backnetixu nežno pritiska na akupresurno točko v mišici in tako prestreže bolečino še preden se lahko razširi po telesu.

Backnetix se skrije pod vaša oblačila. Nihče ne bo vedel, da ga nosite. Popolnoma je prilagodljiv vsem velikostim.

 

Backnetix

Je izredno učinkovit in vam bo vrnil  življenje. Z njim boste spet gibljivi in spet boste lahko postali aktivni. Nosite ga lahko v službi, v prostem času, celo med spanjem. Backnetix deluje naravno – nobenih zdravil ali stranskih učinkov.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Backnetix”

29,90€ Dodaj v košarico