-50%

Avtomobil na daljinsko vodenje Porsche 911 GT3 RS

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Porsche 911 GT3 RS – izjemno kvaliteten avtomobil na daljinsko vodenje, ki bo navdušil najmlajše in mlade po srcu. Avtomobil na daljinsko vodenje je prava klasika in ena od najbolj priljubljenih igrač vseh časov.

 • Izjemna kvaliteta
 • V razmerju 1:14

 

24.90 49.90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Avtomobil na daljinsko vodenje Porsche 911 GT3 RS – izjemno kvaliteten avtomobil, ki bo navdušil najmlajše in mlade po srcu. Avtomobil na daljinsko vodenje je prava klasika in ena od najbolj priljubljenih igrač vseh časov. Porsche – Ste si že od malega želeli krasnega Porsche, ki bi bil le vaš?

Takega, s katerim bi se lahko igrali, kadar bi se vam zljubilo in takega, ki bi ga lahko ponosno postavili na polico? Porsche 911 GT3 RS je pravi za vas, saj je kvalitetna replika tega edinstvenega bolida. S katerim se boste lahko seveda tudi igrali, saj je deluje na daljinsko vodenje.

Privoščite ga vašim najmlajšim, saj je res lahko krasno darilo … Poleg tega pa boste na tak način dosegli, da so vaši otroci veliko bolj aktivni kot sicer …

Avtomobil bo spodbudil vaše najmlajše in tudi vas, da boste aktivno uživali in tekali za njim po ulici ali stanovanju.

Privoščite ga vašim najmlajšim, saj je res lahko krasno darilo … Poleg tega pa boste na tak način dosegli, da so vaši otroci veliko bolj aktivni kot sicer …

Avtomobil bo spodbudil vaše najmlajše in tudi vas, da boste aktivno uživali in tekali za njim po ulici ali stanovanju.

Kvalitetna replika avtomobila Porsche 911 GT3 RS v razmerju 1:14 (pribl.: 30 x 10 x 12 cm) deluje na 5 baterij AA, ki niso priložene. Z daljinskim upravljalnikom, za katerega potrebujemo 5 baterij AA, ki niso priložene, lahko avto natančno vodite v 4 smeri: desno, levo, naprej in nazaj.

igrače, 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja