82716

Avto kamera Slimline

39,90€

Soundlogic Dash Cam Slimeline je zelo praktičen avdio in video snemalnik, ki se ponaša s HD resolucijo: 1080p (1920×1080) / 720p (1280×720) / VGA (640×480). Vgrajeno ima infrardečo luč, ki je primerna tudi za nočno snemanje. Za še boljšo sliko ima kar 6 LED luči. Polni se s pomočjo USB polnilca.

SKU: c484344674a1 Categories: , , ,

Avto kamera Slimline – Priročna, majhna kamera za v avto, znamke Slimline, ki je namenjena predvsem snemanju med vožnjo.

Ta avto kamera je majhna kamera, ki je namenjena snemanju med vožnjo. Enostavno jo pritrdite na vetrobransko steklo vašega avtomobila. Tovrstne kamere lahko uporabljamo v več namenov, ena od njihovih poglavitnih lastnosti pa je ta, da zabeležijo dogajanje na cesti in lahko pomagajo pri razreševanju morebitnih sporov v primeru prometne nesreče.

Avto kamera Slimline

Kamera za v avto Slimline se ponaša z visoko ločljivostjo 1080 x 720 px in ima kar 6 LED luči, ki pomagajo za še bolj jasno sliko. Ima režo za SD kartico, v katero lahko vstavite kartico do 32 GB (SD kartica NI priložena).

Najpogostejši namen avto kamer je snemanje vožnje, saj je udeležencev v prometu in posledično prometnih nesreč, iz dneva v dan več. Avto kamero enostavno (z vakuumskim nastavkom) pritrdimo na vetrobransko steklo, vključimo napajanje in ob zagonu bo začela samodejno snemati. Z avto kamero si lahko velikokrat prihranimo nepotrebne stroške, predvsem v primeru prometne nesreče.

OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Komentarji

39,90€ Dodaj v košarico