, ,

ASC – Adipo Stress Complex – odgovor na debelost in stres

Zaloga:

Ni na zalogi


ASC – Adipo Stress Complex vam pomaga premagati čezmerno telesno težo in stres na zdrav način. Naravni odgovor na debelost in stres. Sinergija pravih hranil je ključna. S posameznim hranilom ni mogoče doseči take učinkovitosti, kot jo lahko s skupnim učinkovanjem hranil.

 • Učinkovita hranila in odmerki učinkovin.
 • Naravni odgovor na debelost in stres
 • Pomaga premagati čezmerno telesno težo
 • Znižuje raven kortizola
 • Izboljšuje delovanje imunskega sistema.
 • Izboljšuje razpoloženje in povečuje energijo
 • Izboljšuje spomin in zaznavanje

29,90

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

ASC – Adipo Stress Complex je naravni odgovor na debelost in stres.

 • Sinergija hranil za zmanjšanje stresa in odvečne telesne teže.
 • Učinkovita hranila in odmerki učinkovin.
 • Povečana učinkovitost zaradi celovitega spektra zelišč.
 • Asc – Adipo Stress Complex, sinergija narave.

Norveška rjava alga (kelp) – arktični fitokompleks v čisti obliki

Ashwagandha – Zelišče celotnega spektra

Kako ashwagandha (Withania somnifera) učinkuje na odvečno maščobo in raven kortizola?

Ashwagandha, eno najstarejših tradicionalnih ajurvedskih zelišč, prihaja iz Indije in pomembno znižuje raven stresnega hormona kortizola in ITT (indeksa telesne teže), izboljšuje pa splošno razpoloženje in občutek sreče. Zvišanje ravni testosterona in/ali znižanje ravni kortizola pomagata povečati mišično maso in zmanjšati delež telesne maščobe. Poleg tega so poročali tudi o učinkovanju proti tesnobi in zmanjšanju nespečnosti. Ashwagandha poveča energijo in mentalno budnost čez dan ter podpira dobro nočno spanje. ASC – Adipo Stress Complex je naravni odgovor na debelost in stres.

ASC – Učinki ashwagandhe:

 • Znižuje raven kortizola.
 • Znižuje ITT (indeks telesne teže).
 • Povečuje vzdržljivost, moč in športne dosežke.
 • Deluje kot afrodizijak in s tem poveča libido žensk in moških.
 • Zvišuje raven testosterona pri moških.
 • Izboljšuje delovanje imunskega sistema.
 • Izboljšuje razpoloženje in povečuje energijo.
 • Izboljšuje spomin in zaznavanje.

ASC vsebuje največjo koncentracijo celovitega spektra ashwagandhe, proizvaja pa ga naše partnersko podjetje v Indiji z uporabo postopka, ki so ga razvijali 14 let. Gre za edinstven postopek ekstrakcije, brez uporabe alkohola ali drugih kemičnih topil, v katerem se uporabljajo samo korenine.

ASC vsebuje fitokompleks Ascophyllum nodosum iz arktičnega morja, severno od polarnega kroga, kjer so vode čiste in brez škodljivih snovi. Naš norveški poslovni partner je specializiran za pridelavo morskih alg, pri čemer uporablja napredno orodje in patentirano tehnologijo. ASC – Adipo Stress Complex je naravni odgovor na debelost in stres.

Kako norveška rjava alga (Ascophyllum nodosum) učinkuje na odvečno maščobo in pospešuje metabolizem?

Čista arktična norveška alga ima močan učinek proti debelosti, meriti pa ga je mogoče kot zaviranje zvišanja telesne teže in kopičenja visceralnega belega maščobnega tkiva.

Organski jod v norveških algah pomaga telesu proizvajati zadostno količino tiroksina, ki je znan tudi kot hormon T4, uravnava pa metabolizem in stopnjo izgorevanja maščob v telesu. Organskega joda ne moremo shranjevati v telesu, zato potrebujemo stalno preskrbo s tem mineralom, da ohranjamo zdravje in normalno delovanje ščitnice.

ASC – učinki norveške rjave alge (kelp):

 • Organski jod pomaga uravnavati metabolizem in izgorevanje maščob.
 • Fukoidani zavirajo trigliceride in kopičenje maščob.
 • Fucoxanthin pomaga pri preprečevanju nastanka maščob.
 • Organski jod izboljšuje raven kisika in energije (trditev EFSA).
 • Organski jod spodbuja kognitivni razvoj in učenje (trditev EFSA).
 • Znižuje glikemični indeks mešanih obrokov.
 • Izloča težke kovine in toksine iz telesa.
 • Nevtralizira različne čezmerne telesne kisline.

Vse te učinke je mogoče doseči le z neokrnjenimi morskimi algami – fitokompleksom, ne pa z ekstrakti alginatov. Rjave morske alge so hranilno tako popolne, da lahko samostojno ohranjajo človeka pri življenju.

ASC – Adipo Stress Complex, debelost, stres, hujšanje, 

Stres, debelost in kopičenje visceralne maščobe

Stresni hormon kortizol neposredno povzroča kopičenje maščobe, nabiranje maščobe na trebuhu in povečanje telesne teže pri osebah, ki so pod stresom (kopičenje maščob zaradi zvišanega kortizola in učinek povečanja maščobnih celic).

Tudi če se sicer zdravo prehranjujete in redno telovadite, lahko kronično visoki stres preprečuje izgubljanje telesne teže. Kortizol sporoča telesu, da si morate napolniti energijsko zalogo tudi, če niste porabili veliko kalorij – stalna lakota. Po drugi strani pa se proizvodnja anabolnih hormonov, potrebnih za ohranjanje mišic, zmanjšuje, to pa posledično pomeni izgubljanje mišične mase in nišji bazalni metabolizem – še manjšo dnevno porabo kalorij. ASC – Adipo Stress Complex je naravni odgovor na debelost in stres.

Nekateri drugi učinki zvišanega kortizola so:

 • Pridobivanje telesne teže, predvsem v predelu trebuha in pasu.
 • Zmanjšana proizvodnja naravnega rastnega hormona, testosterona, DHEA in estrogena.
 • Slabša imunska odpornost.
 • Zmanjšanje mišičnega tonusa.

ASC – moč narave

Stresni dogodki so življenjsko dejstvo in trenutnih okoliščin morda ne boste mogli spremeniti. Lahko pa ukrepate in laže obvladujete posledice teh dogodkov in stres anasploh z uporabo ASC (Adipo Stress Complex), ki vsebuje naravno podporo v kombinaciji neokrnjenih norveških rjavih alg (fitokompleks) in indijskega tradicionalnega ajurvedskega zelišča ashwagandha. Natančna kombinacija zelišč in fitokompleksa

Naše formule so natančna kombinacija zelišč in fitokompleksov, ki so skrbno izbrani in kombinirani za doseganje učinka sinergije. Formula vsebuje neokrnjena zelišča, ne samo izolirane aktivne sestavine, kar je naravni način za preprečevanje negativnih stranskih učinkov in zagotavljanje maksimalne učinkovitosti. Zagotavljanje maksimalne učinkovitosti

Ashwagandha je znana po svojem blažilnem učinku na stres in tesnobo in je čudovito zelišče za uživanje v kombinaciji z norveško rjavo algo, eden najbogatejših virov joda, ki pomaga uravnavati delovanje ščitnice ter vpliva na boljšo presnovo in pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Poleg tega je kelp tudi prava zakladnica biodostopnih mineralov, vitaminov in vlaknin.

Norveška rjava alga (kelp) izboljša absorpcijo in biodostopnost drugih hranil in tako še dodatno poveča učinkovitost učinkovanja ashwagandhe v naši formuli. Dejstva o hranilnih dodatkih ASC – Adipo Stress Complex

DRUGE SESTAVINE: Rastlinska celuloza (rastlinske kapsule). Formula vključuje tradicionalno ajurvedsko zelišče.

NE VSEBUJE: vezalcev, umetnih dodatkov in konzervansov, kvasa, sladkorja, školjk, oreščkov, škroba, ovsa, soje, pšenice, jajc, mleka, glutena, mlečnih izdelkov.

Odmerek: 1 rastlinska kapsula Kapsul: 60
Število odmerkov: 60 kapsul Količina na odmerek % dnevne vrednosti
Fitokompleks iz norveških algOrganski jod (kot Ascophyllum nodosum) 200 mg200 mcg *133 %
Ashwagandha (Withania somnifera)6 % Withanolides (iz korenin) 300 mg18 mg **
*Dnevna vrednost ni določena.

DRUGE SESTAVINE: Rastlinska celuloza (rastlinske kapsule). Formula vključuje tradicionalno ajurvedsko zelišče.

NE VSEBUJE: vezalcev, umetnih dodatkov in konzervansov, kvasa, sladkorja, školjk, oreščkov, škroba, ovsa, soje, pšenice, jajc, mleka, glutena, mlečnih izdelkov.

BGS Nutrition – certificirana odličnost

V podjetju BGS se zavedajo, da so sinergije in edinstvene lastnosti zelišč ter superhranil ključnega pomena za maksimalno učinkovitost biološkega potenciala hranil, ki jih uporabljajo, zato je njihova kakovost na prvem mestu.

Deluje v popolni sinergiji z DC 247!

hujšanje, asc, razstrupljanje, dieta, prehrana, debelost, kapsule, stres

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close