7911

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju

17,80€

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju maQfino. Le skrbno izbrane srčike artičok, zraslih na južno italijanskem soncu. Vrhunske za predjed ali kot priloga. Neto količina: 510g

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju maQfino

Sestavine: artičoke, ekstra deviško oljčno olje, vinski kis, meta, česen, sol. Brez konzervansov.

Artičoke maQfino

Samo skrbno izbrane srčike artičok, zraslih na južno italijanskem soncu, vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino. Oplemenitene z domačim vinskim kisom, česnom, meto in mediteransko soljo nam pričarajo edinstvene okuse Mediterana.

Ekstra deviško oljčno olje maQfino, ki ostane v kozarcu… nenadejano darilo za osvežitev okusa testenin, rižot ali oplemenitev solat.

Ste vedeli, da so artičoke zdravilne?


Zdravilni učinki artičok so: 

  • diuretik
  • holagog (pospešuje nastajanje in pretok žolča)
  • znižuje krvno koncentracijo holesterola
  • znižuje koncentracijo serumskih lipidov
  • ščiti jetra

Artičoke niso le dobre, temveč so tudi zelo zdrave!


Ideja za super (hiter in zdrav) recept

Če so na vaša vrata nenapovedano potrkali prijatelji in bi jih radi vseeno pogostili, so artičoke  vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino res prava rešitev za vas! Nič lažjega! Kar morate narediti je le to, da skuhate testenine in jih potem zabelite z nekaj žlicami oljčnega olja artičok in nekaj artičoki. Seveda na smete pozabiti tudi na sir – naribate ga kar neposredno na krožnik in verjemite, da bodo vaši gostje lizali prste!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju”

17,80€ Dodaj v košarico