7911

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju

17,80€

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju maQfino. Le skrbno izbrane srčike artičok, zraslih na južno italijanskem soncu. Vrhunske za predjed ali kot priloga. Neto količina: 510g

Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju maQfino

Sestavine: artičoke, ekstra deviško oljčno olje, vinski kis, meta, česen, sol. Brez konzervansov.

maQfino

maQfino

Artičoke maQfino

Samo skrbno izbrane srčike artičok, zraslih na južno italijanskem soncu, vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino. Oplemenitene z domačim vinskim kisom, česnom, meto in mediteransko soljo nam pričarajo edinstvene okuse Mediterana.

Ekstra deviško oljčno olje maQfino, ki ostane v kozarcu… nenadejano darilo za osvežitev okusa testenin, rižot ali oplemenitev solat.

Ste vedeli, da so artičoke zdravilne?


Zdravilni učinki artičok so: 

  • diuretik
  • holagog (pospešuje nastajanje in pretok žolča)
  • znižuje krvno koncentracijo holesterola
  • znižuje koncentracijo serumskih lipidov
  • ščiti jetra

Artičoke niso le dobre, temveč so tudi zelo zdrave!

Artičoke, vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino

Artičoke, vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino


Ideja za super (hiter in zdrav) recept

Če so na vaša vrata nenapovedano potrkali prijatelji in bi jih radi vseeno pogostili, so artičoke  vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino res prava rešitev za vas! Nič lažjega! Kar morate narediti je le to, da skuhate testenine in jih potem zabelite z nekaj žlicami oljčnega olja artičok in nekaj artičoki. Seveda na smete pozabiti tudi na sir – naribate ga kar neposredno na krožnik in verjemite, da bodo vaši gostje lizali prste!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Artičoke v ekstra deviškem oljčnem olju”

17,80€ Dodaj v košarico