11
, , , ,

Arganova maska za lase NUTRY LIFE


Primerjaj

Maska Nutry life Argan je narejena na osnovi arganovega olja in makademije je primerna za suhe, tanke, poškodovane, barvane ali trajno obdelane lase. Vašim lasem bo dala mehkobo, sijaj, volumen in zdrav videz. Lasje bodo po uporabi nahranjeni in voljni.

Neto količina: 300 ml

17,90 20,00

Gel za tuširanje MODOArganova maska za lase NUTRY LIFE – Naši lasje so prepogosto ena sama žalost, presuhi ali premastni, brez življenja, včasih za povrh še izpadajo in lasišče je luskasto zaradi prhljaja. Ženske so obupane, saj se po barvanju ali trajni (ali celo po obojem) lasje vedejo približno tako kot slama. Kar naravnost je treba povedati, da se bo treba za lepe lase nekoliko potruditi, stroški pa ne bodo veliki, saj vam na qpi.si ponujamo enkratne proizvode, ki bodo vašim lasem povrnili življenje!

Naj postane maska za lase Nutry life Argan del vašega vsakdana. Z uporabo te maske bodo vaši lasje kot prerojeni, ve pa veliko bolj samozavestne in zadovoljne s svojim videzom. Za še boljši učinek svetujemo, da uporabo maske Nutry life Argan kombinirate tudi z šamponom Nutry life Argan in oljem Nutry life Argan.

Sestavine :

Aqua-water,cetearyl alcohol , stearalkonium chloride, argan spinosa ( argan) oil,hydrolized keratin, macadamia ternifoila seed oil,amodimethicone, parfum, sodium chloride, isopropyl alcohol,triethanolamine.

 

Arganova maska za lase NUTRY LIFE

Maska Nutry life Argan je narejena na osnovi arganovega olja in makadamije je primerna za suhe, tanke, poškodovane, barvane ali trajno obdelane lase. Vašim lasem bo dala mehkobo, sijaj, volumen in zdrav videz. Lasje bodo po uporabi nahranjeni in voljni.

Neto količina: 300 ml

Uporaba: na oprane lase nanesemo manjšo količino maske, pustimo delovati vsaj dve minuti in potem dobro izperemo.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

Arganova maska za lase NUTRY LIFE, 300 ml Z arganovim oljem
in makadamijo. Primerna za suhe, tanke, poškodovane, barvane in
trajno obdelane lase. Lasem daje mehkobo, sijaj, volumen in zdrav
videz. Za zunanjo uporabo, hranimo izven dosega otrok. Uporaba:
Lase najprej umijemo s šamponom, nanesemo zadostno količino
maske, pustimo delovati nekaj minut in dobro izperemo. Rok
uporabe: glej na embalaži. Sestavine (ingredients) so označene na
embalaži. Izdelano v EU.
Dobavitelj: Blue Trade d.o.o., Središka 4, Ljubljana

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…