15
,

Aparat za Hot Dog


Primerjaj

Aparat za neverjetno slastne, originalno ameriške hot doge! Na eni strani v posodi z vročo vodo skuha hrenovke, na drugi strani pa segreje žemljice! Pripravite lahko do 6 kosov naenkrat!

29,90 35,00

APARAT ZA HOT DOG APPETITISSIME TASTY AMERICAN 300W RDEČA

Je najboljši način za uživanje v avtentičnih ameriških hot dogih doma, možno pa je istočasno pripraviti 6 kosov! Pri tej genialni napravi za hot dog je voda segreta v posodi s premazom proti prijemanju, tik nad posodo z vodo pa se nahaja predel za kuhanje hrenovk. Prisotna je tudi palica iz nerjavečega jeka za segrevanje žemljic.

Aparat je izdelan iz nerjavečega jekla in plastike (brez ftalatov).

Lastnosti aparata:

  • Napetost: 230 V
  • Frekvenca: 50 Hz
  • Moč: 350 W
  • Nedrseče nogice
  • Električni kabel: približna dolžina 100 cm
  • Približne dimenzije: 24,5 x 27 x 12,5 cm

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Kategoriji: , Oznake: , , ,