10
, , , ,

Antialergijski vzglavnik – ortopedski


Primerjaj

Ortopedski antialergijski vzglavnik vam zagotavlja popolno udobje med spanjem, saj podpira glavo in vrat tako, da hrbtenica ostaja ravna. Privoščite si prijeten spanec celo noč.

17,90 19,90

Ortopedski antialergijski vzglavnik odlično podpira glavo, saj premošča vrzel med roko in vratom in tako hrbtenico ohranja ravno. Zagotavlja ustrezno namestitev vratnih vretenc hrbtenice med spanjem in počitkom.

Je primeren za ljudi z alergijami, saj ne zadržuje mikro delcev alergenov in pršic.

Dimenzije vzglavnika: 50 cm x 30 cm x 7/10 cm

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!