47
47
47
47
47
47
47
47
47
,

ALU denarnica “Vse v enem” 1 + 1 GRATIS!


Primerjaj

ALU denarnica vas ščiti pred tatovi zaradi svojega zaščitnega ovoja, ki blokira RFID signale in s tem preprečuje branje kod s strani nepridipravov. Ponuja prostor za do 8 različnih kartic in poseben prostor za bankovce.

AKCIJA! Ob nakupi ALU denarnice vam eno podarimo!

6,90 12,90

Počisti

AKCIJA! Ob nakupi ALU denarnice vam eno podarimo!

ALU denarnica je izjemna!

Alu denarnica vas ščiti pred tatovi zaradi svojega zaščitnega ovoja. Blokira signale RFID, ki preprečuje branje kod s strani nepridipravov. Ponuja prostor za do 8 različnih kartic in za bankovce.

Je zelo uporabna in elegantna. Izdelana je iz visoko kvalitetnega aluminija. Vzemite jo lahko s seboj, ko greste po nakupih, primerna je za na plažo, izlete ipd. V tej tehnološki dobi, bo aluminijasta denarnica “Vse v enem” pomagala pri zaščiti vaše identitete. Z denarnico “Vse v enem” bodo vaše kartice in denar na varnem.

Značilnosti:

  • kakovosten aluminij
  • prostor za do 8 različnih kartic
  • blokira signale RFID, preprečuje branje kod nepridipravom.
  • uporabna, elegantna.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Morda vam bo prav tako všeč…