40
,

Alarm proti spanju med vožnjo


Primerjaj

Naprava za varno vožnjo, ki vam bo preprečila, da bi med vožnjo zaspali. Enostavno delovanje in izjemno enostavna, a še kako učinkovita uporaba, ki vam lahko reši življenje! Baterije so vključene!

5,90 9,90

alarmAlarm proti spanju med vožnjo – Vsi vemo, da je utrujenost voznikov eden od glavnih vzrokov premnogih prometnih nesreč, v katerih vsako leto umre ali se telesno poškoduje ogromno ljudi. Čeprav je večina od nas mnenja, da se to nam ‘ne more zgoditi’, je realnost precej drugačna. Čisto vsak lahko zaspi za volanom in s tem ogrozi svoje življenje in življenje drugih udeležencev v prometu.

Vožnja je lahko zelo utrujajoča in naporna. Predvsem, ko se odpravimo na daljšo pot, moramo vedno biti spočiti in koncentrirani. Mnogokrat pa žal to ni mogoče in takrat se lahko zgodi, da za volanom enostavno zaspimo in povzročimo hudo prometno nesrečo.

Alarm proti spanju med vožnjo vam lahko reši življenje

Da se to ne bi zgodilo, so izdelali malo in priročno napravico, čisto pravi alarm proti spanju med vožnjo,  ki vam lahko reši življenje. Alarm se zatakne za uho (podobno kot razne slušalke) in deluje tako, da z glasnim piskom opozori, če se nam glava premakne navzdol. Naprava nas tako zdrami in opozori, da je čas za postanek.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!