,

Alarm proti spanju med vožnjo

Zaloga:

Na zalogi samo še 2


Alarm proti spanju med vožnjo – Vsi vemo, da je utrujenost voznikov eden od glavnih vzrokov premnogih prometnih nesreč, v katerih vsako leto umre ali se telesno poškoduje ogromno ljudi.

 • Naprava za varno vožnjo, ki vam bo preprečila, da bi med vožnjo zaspali
 • Enostavno delovanje in izjemno enostavna učinkovita uporaba
 • Naprava opozarja s piskom, če se nam glava premakne navzdol
 • Naprava, ki vam lahko reši življenje

5,90

Na zalogi samo še 2

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 080 6116

> Alarm proti spanju med vožnjo

Alarm proti spanju med vožnjo – Vsi vemo, da je utrujenost voznikov eden od glavnih vzrokov premnogih prometnih nesreč. Vsako leto umre ali se telesno poškoduje ogromno ljudi. Čeprav je večina od nas mnenja, da se to nam ‘ne more zgoditi’, je realnost precej drugačna. Čisto vsak lahko zaspi za volanom in s tem ogrozi svoje življenje in življenje drugih udeležencev v prometu.

Vožnja je lahko zelo utrujajoča in naporna. Predvsem, ko se odpravimo na daljšo pot, moramo vedno biti spočiti in koncentrirani. Mnogokrat pa žal to ni mogoče in takrat se lahko zgodi, da za volanom enostavno zaspimo in povzročimo hudo prometno nesrečo.

alarm
alarm

> Alarm proti spanju med vožnjo vam lahko reši življenje

Da se to ne bi zgodilo, so izdelali malo in priročno napravico. Čisto pravi alarm proti spanju med vožnjo,  ki vam lahko reši življenje. Alarm se zatakne za uho (podobno kot razne slušalke) in deluje tako, da z glasnim piskom opozori, če se nam glava premakne navzdol.

Naprava nas tako zdrami in opozori, da je čas za postanek.

alarm proti spanju, alarm proti spanju med vožnjo, alarm vožnja, avto, avtomobil, 

> Alarm proti spanju med vožnjo vam lahko reši življenje

Da se to ne bi zgodilo, so izdelali malo in priročno napravico. Čisto pravi alarm proti spanju med vožnjo,  ki vam lahko reši življenje. Alarm se zatakne za uho (podobno kot razne slušalke) in deluje tako, da z glasnim piskom opozori, če se nam glava premakne navzdol.

Naprava nas tako zdrami in opozori, da je čas za postanek.

alarm

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close