40
, , , , ,

Aktualova Skodelica


Primerjaj

Okusen zajtrk, ob tebi tvoji najdražji, glasba Radia Aktual in dišeča kavica … Da bo pa jutro še bolj popolno, je tu uradna skodelica Radia Aktual, v kateri bo tvoja kava še veliko bolj opojna in dišeča!

8,90 14,90

Aktualova skodelica?

Si ponosen Aktualovec ali Aktualovka? Obožuješ glasbo, sončne dni, brezskrbne sprehode, druženje, ljubezen, skratka, obožuješ Radio AKTUAL? Potem moraš tudi dan začet kot pravi Aktualovec, Aktualovka – z uradno skodelico Radia Aktual!

Perfektno jutro? Okusen zajtrk, ob tebi tvoji najdražji, glasba Radia Aktual in dišeča kavica … Da bo pa jutro še bolj popolno, je tu uradna skodelica Radia Aktual, v kateri bo tvoja kava še veliko bolj opojna in dišeča! Sicer pa ni važno, če bo namesto kave zjutraj zadišalo po čaju, pomembno je, da se kadi iz Aktualove skodelice!

Radio Aktual spet podira vse rekorde – več kot 225.000 dnevnih poslušalcev! Tudi ti si del te zgodbe o uspehu, zato začni vsak tvoj dan z uradno Aktualovo skodelico! Prepričani smo, da bo ta jutranji obred uvod v pozitiven, pisan in lep dan z Aktualovo glasbo obsijan. 🙂

Skodelica je lahko tudi izjemno in domiselno darilo!

Uradne izdelke najboljše radijske postaje v Sloveniji, Radia Aktual, lahko dobiš le v spletni trgovini www.najnakupi.si ali pa direktno v prevzemnem mestu trgovine Najnakupi.si, Papirniški trg 17, v Ljubljani!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

aktualova skodelica, aktualova skodelica

Morda vam bo prav tako všeč…