fbpx
,

Air Fryer XL (2,3 L) – cvrtnik na vroč zrak – brez olja

Zaloga:

Na zalogi


 • Zdravo cvrtje brez dodanega olja
 • Do 80 % manj kalorij
 • Odličen okus ocvrtih jedi
 • Enostavno upravljanje s 4 prednastavljenimi programi in zaslonom Easy-Touch

149.70169.80

Počisti

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na: 080 61 16

> Air Fryer XL (2,3 L) – cvrtnik na vroč zrak – brez olja

Pečeno in ocvrto je sicer okusno, vendar vsebuje neverjetno veliko maščobe. Krompirček iz pečice se s tem ne more kosati. Ne delajte kompromisov pri okusu in se kljub temu prehranjujte zdravo! Kajti tukaj je neverjeten Air Fryer, cvrtnik na vroč zrak, pri katerem za cvrtje ne potrebujete olja.

Zaradi posebnih odprtin v košarici za cvrtje vsa odvečna maščoba odteče sama od sebe. Tako prihranite do 80 % kalorij. Primerjava pokaže sledeče: krompirček iz restavracije s hitro prehrano ima približno 400 kalorij (1.673 kJ). Krompirček iz Power AirFryer XL pa samo 100 kalorij (418 kJ).

Zaradi inteligentnega samodejnega programa z digitalnim prikazovalnikom Easy-Touch vaše jedi pripravite še hitreje.Izberite med štirimi samodejnimi programi ali pa nastavite temperaturo in čas ročno. Merilnik časa vas vsekakor opozori, kdaj so jedi pripravljene.

Air Fryer XL (2,3 L) - cvrtnik
Air Fryer XL (2,3 L) - cvrtnik

> Še več o izdelku

Košarica za cvrtje je prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju, tako da se nič ne zalepi ali prime na košarico. Tako postane tudi čiščenje enostavno. Seveda so vsi deli, ki jih je možno odstraniti, tudi primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

OPCIJA: Izdelku lahko dodate Komplet Deluxe, ki vsebuje krožnik za peko pice in pladenj za peko biskvitov. To možnost lahko izberete zgoraj pri dodajanju izdelka v košarico (cena izdelka se bo spremenila).DARILO: Knjižica s slastnimi recepti (kliknite tukaj za prenos) za jedi, ki jih lahko pripravite v cvrtniku Air Fryer

> Še več o izdelku

Košarica za cvrtje je prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju, tako da se nič ne zalepi ali prime na košarico. Tako postane tudi čiščenje enostavno. Seveda so vsi deli, ki jih je možno odstraniti, tudi primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

OPCIJA: Izdelku lahko dodate Komplet Deluxe, ki vsebuje krožnik za peko pice in pladenj za peko biskvitov. To možnost lahko izberete zgoraj pri dodajanju izdelka v košarico (cena izdelka se bo spremenila).DARILO: Knjižica s slastnimi recepti (kliknite tukaj za prenos) za jedi, ki jih lahko pripravite v cvrtniku Air Fryer

Air Fryer XL (2,3 L) - cvrtnik

> Tehnični podatki

 • Digitalen zaslon Easy-touch
 • 4 prednastavljeni programi cvrtja
 • Časovno stikalo s funkcijo samodejnega izklopa
 • Napetost: 220-240 V, 50-60 Hz
 • Moč: 1.350 W
 • Velika košara za cvrtje s prostornino 2,3 litra
 • Zunanja košara za cvrtje s stabilnim ročajem
 • Dimenzije izdelka (ŠxVxG): 32 x 23 x 23 cm

cvrtnik, Air Fryer XL (2,3 L) – cvrtnik na vroč zrak – brez olja, brez olja, cvrtje brez olja, friteza, cvrtje na vroči zrak, cvrtnik na vroči zrak,

Izberi paket:

osnovni komplet, komplet deluxe

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Call Now Button