ABS-A-Round – pas za oblikovanje mišic

89,90€

ABS-A-Round je edinstven fitnes pas, ki bo oblikoval vaše telo: zgornje in spodnje trebušne mišice, bočne mišice, hrbet in celo mišice v notranjosti telesa, ki podpirajo hrbtenico.

abs-a-roundABS-A-Round ima vrhunsko 360-stopinjsko tehnologijo za stimulacijo mišic. Uporablja zadnja spoznanja znanstveno dokazane elektro-mišične stimulacije ali EMS-ja, ki je dokazano uspešen pri astronavtih in profesionalnih športnikih.

ABS-A-Round je en sam trebušni pas, ki vam bo odstranil maščobo v zgornjem in spodnjem trebušnem predelu in ustvaril privlačne šestorčke. Okrepil bo vaše stranske mišice, da boste videti vitki in seksi, ter okrepil vaše hrbtne mišice in tako izboljšal vašo držo, postavo in ravnotežje.

ABS-A-Round

Ima 6 različnih programov, od kratkih in hitrih, do dolgih in intenzivnih krčenj mišic. Tukaj so še trije različni kanali, po en za vsak predel telesa, in neverjetnih 99 stopenj intenzivnosti za vsak kanal. Skupaj torej 594  nastavitev za vaje, ki jih želite ustvariti. Če torej želite večjo intenzivnost na trebuhu in manjšo na stranskih in hrbtnih mišicah, to preprosto nastavite na aparatu.

To je vaša osebna fitnes naprava. ABS-A Round krči vaše mišice tako hitro, da boste imeli občutek, kot bi delali 400 trebušnjakov na minuto, 400 zasukov na minuto in 400 ponovitev vaj za hrbtne mišice na minuto. In to vse naenkrat. Z manj napora boste torej močneje krepili mišice in hitreje izgubljali maščobo. Nadenite si ABS-A Round in ga vklopite. Nato pa med vadbo počnite kar želite. In to je vse za vaš dnevni 10-minutni trening. Lahko celo storite to, kar počne veliko ljudi – spremenite vašo dnevno sobo v ABS-A Round fitnes center. Brez stresa, brez napora in brez znojenja.

Profesionalna EMS vadba vas bo stala več sto evrov. Za ABS-A-Roud, edini fitnes pas, ki istočasno krepi vaše trebušne, stranske in hrbtne mišice, pa boste plačali mnogo, mnogo manj.

DARILO: Če naročite zdaj, bomo v paket dodali še mini fitnes pas za oblikovanje bicepsov, tricepsov, ramen in stegen. Z njim se boste lahko znebili tudi celulita. Za ceno enega boste tako dobili kar dva fitnes pasova. Enega za trebušne, stranske in hrbtne mišice in enega za oblikovanje ostalih delov telesa. Tako boste okrepili mišice po vsem telesu!

Napajanje: 3x AAA baterijski vložek 1,5V

ODPRODAJA: Odprodaja zadnjih kosov. Izdelka v znižani  ponudbi ni mogoče vrniti ali zamenjati za drug izdelek.

Baterijsko napajanje

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABS-A-Round – pas za oblikovanje mišic”

89,90€ Dodaj v košarico