-39%
, , ,

Ab Storm Gymform za krepitev trebušnih mišic

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Ab Storm Gymform je zasnovan za enostavno in hitro oblikovanje ter krepitev zgornjih in spodnjih trebušnih mišic. Naprava za enostavno in hitro krepitev trebušnih mišic.

 

59.90 99.00

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Ab Storm Gymform je zasnovan za enostavno in hitro oblikovanje ter krepitev zgornjih in spodnjih trebušnih mišic. Pot do popolnih “šestorčkov” še nikoli ni bila tako enostavna – s preprostim gibanjem, usmerjenim v krčenje in raztegovanje trebušnih mišic boste v kratkem času pridelali zavidanja vredno postavo.

Pripomoček za oblikovanje telesa Ab Storm Gymform poleg tega poskrbi za razgibavanje celotnega telesa in tudi kardio vadbo. Zakaj bi se trudili z napornimi treningi, ko pa lahko z nekajminutno vadbo doma učvrstite trebušne mišice, razgibate telo in poskrbite za dobro kondicijo.

Izvajanje trebušnjakov je težavno in tudi če jih izvajate pravilno, še vedno krepite le tretjino vaših trebušnih mišic. Inženirji pa so Ab Storm Gymform v sodelovanju z medicinskimi in športnimi strokovnjaki zasnovali tako, da s krožno vadbo in tremi stopnjami težavnosti učinkuje na vse predele trebušnih mišic.

In še dobra novica za dame – Ab Storm Gymform poleg trebušnih mišic oblikuje tudi zadnjico in stegna.

Ab Storm Gymform

je zasnovan za enostavno uporabo in čim večje udobje. Za razliko od množice drugih naprav za krepitev mišic vam tudi ne bo povzročal težav pri shranjevanju. Ko ga zložite, ga lahko enostavno pospravite v omaro ali pod posteljo.

Ne pozabite – s pravimi vajami, ki jih omogoča Ab Storm Gymform je samo nekaj minut vadbe na dan dovolj za lepo oblikovane trebušne mišice.

V paketu boste prejeli:

 • Ab Storm Gymform;
 • navodila za uporabo in vodič za oblikovanje trebušnih mišic;
 • vodič za zdravo prehrano, ki vam bo pomagal še hitreje oblikovati telo

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…