39
, , , ,

Ab Storm Gymform za krepitev trebušnih mišic


Primerjaj

Ab Storm Gymform je zasnovan za enostavno in hitro oblikovanje ter krepitev zgornjih in spodnjih trebušnih mišic.

Naprava za enostavno in hitro krepitev trebušnih mišic.

 

59,90 99,00

Ab Storm Gymform je zasnovan za enostavno in hitro oblikovanje ter krepitev zgornjih in spodnjih trebušnih mišic. Pot do popolnih “šestorčkov” še nikoli ni bila tako enostavna – s preprostim gibanjem, usmerjenim v krčenje in raztegovanje trebušnih mišic boste v kratkem času pridelali zavidanja vredno postavo.

Pripomoček za oblikovanje telesa Ab Storm Gymform poleg tega poskrbi za razgibavanje celotnega telesa in tudi kardio vadbo. Zakaj bi se trudili z napornimi treningi, ko pa lahko z nekajminutno vadbo doma učvrstite trebušne mišice, razgibate telo in poskrbite za dobro kondicijo.

Izvajanje trebušnjakov je težavno in tudi če jih izvajate pravilno, še vedno krepite le tretjino vaših trebušnih mišic. Inženirji pa so Ab Storm Gymform v sodelovanju z medicinskimi in športnimi strokovnjaki zasnovali tako, da s krožno vadbo in tremi stopnjami težavnosti učinkuje na vse predele trebušnih mišic.

In še dobra novica za dame – Ab Storm Gymform poleg trebušnih mišic oblikuje tudi zadnjico in stegna.

Ab Storm Gymform

je zasnovan za enostavno uporabo in čim večje udobje. Za razliko od množice drugih naprav za krepitev mišic vam tudi ne bo povzročal težav pri shranjevanju. Ko ga zložite, ga lahko enostavno pospravite v omaro ali pod posteljo.

Ne pozabite – s pravimi vajami, ki jih omogoča Ab Storm Gymform je samo nekaj minut vadbe na dan dovolj za lepo oblikovane trebušne mišice.

V paketu boste prejeli:

  • Ab Storm Gymform;
  • navodila za uporabo in vodič za oblikovanje trebušnih mišic;
  • vodič za zdravo prehrano, ki vam bo pomagal še hitreje oblikovati telo;

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…