5099

Ab Generator – naprava za fitnes vadbo

119,80€

Z Ab Generatorjem boste istočasno delali vaje za mišice in za kardio. Hitro boste kurili maščobe in oblikovali celo telo.

Ab Generator - naprava za fitnes vadbo

Ab Generator – Trebušnjaki obremenjujejo vaš vrat in hrbet. Sobno kolo deluje samo na noge. Tekaška steza pomaga samo za kardio. Zato ne zapravljajte svojega časa z vadbami, ki delujejo samo na posamezne dele telesa.

Do lepo oblikovanega telesa in trebušnih mišic, kot ste si jih vedno želeli, vam bo pomagal Ab Generator Fitnes naprava vse-v-enem, ki vam bo pomagala, da se znebite maščobe in oblikujete vaše telo v samo dveh tednih. Z njim boste kurili maščobo in krepili vse mišične skupine: trebuh, zadnjico, noge, hrbet in roke.

Joey Watson, osebni trener: “Pri Ab Generatorju mi je všeč, da ne obremenjuje vratu in hrbta ter da ima več nastavitev intenzivnosti. Istočasno delam kardio vaje za kurjenje maščobe in krepim mišice. Ab Generator je udobna naprava, ki hitro prinese rezultate. Moje stranke jo imajo rade, zadošča jim samo 5 minut na dan.

Ab Generator

Poleg naprave boste dobili boste tudi:

  • Priročnik z vajami za Ab Generator, ki vam bo hitro pomagal priti do lepo oblikovanega telesa.
  • Multifunkcijski računalnik z velikim LCD zaslonom, s katerim boste merili čas in napredek. Ima števec ponovitev in števec kalorij, ki kaže, koliko kalorij ste pokurili med vadbo.
  • Knjižico z okusnimi in zdravimi recepti za učinkovito hujšanje.

 

Začnite delati na sebi. Naročite Ab Generator in si zagotovite čvrsto, mišičasto, lepo oblikovano telo v najkrajšem možnem času.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ab Generator – naprava za fitnes vadbo”

119,80€ Dodaj v košarico