, ,

ProActive Crea M, 500 g


Primerjaj

Čista formula za hitro in efektivno delovanje

  • Izjemno čista kreatinska osnova
  • Povečanje moči in mišične mase
  • Za več vzdržljivosti tekom treninga
  • Za boljšo telesno pripravljenost

9,99

Počisti

ProActive Crea M je prehranski dodatek, ki zagotavlja visok odmerek kreatina – organske spojine, ki ima odličen učinek na telesno pripravljenost in učinkovitost, kar je pomembno zlasti pri intenzivnem treningu.

Crea M je kreatin monohidrat v znani in priljubljeni obliki – molekule kreatina, združene v eno molekulo z vodo. Njegova biološka uporabnost je izjemno visoka, vpliv na povečanje moči in vzdržljivost vašega telesa pa je znanstveno dokazana. Uporaba omenjenega kreatinskega dodatka pomaga pospešiti rast mišične mase, poleg tega pa ima pozitiven učinek na regeneracijo po vadbi, kar vam omogoča ponovno intenzivno vadbo.

Sestavine: kreatin monohidrat, aroma, sladila (acesulafam K, ciklamati, saharini), barvila (odvisno od okusa: kajensko rdeča, kinolinsko rumeno, oranžno rumena, indigo, briljantna modra FCF, zelena pistacija).

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5 g) zmešajte v 200 ml vode in premešajte. Tako pripravljen napitek popijte 1-krat dnevno. Za dosego najboljših rezultatov je priporočljivo zaužiti 1 odmerek izdelka 30 minut pred vadbo, med uporabo izdelka pa popiti dovolj vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka ProActive Crea M
Sestavine5 g
Kreatin monohidrat5 g
   od tega kreatin4,4 g

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , , , ,