34
, , ,

3D vzglavnik The Paw Patrol – Chase


Primerjaj

3d vzglavnik z likom iz priljubljene otroške serije The Paw Patrol ali Tačke na patruliji. Izdelan iz kvalitetnih materialov. Mere vzglavnika: 35 cm x 36 cm.

9,90 14,90

chase

The Paw Patrol (Tačke na patruliji) je osvojila malčke po celem svetu!

Privoščite tudi vašemu otročičku udoben spanec in brezskrbno igro z enim od junakov priljubljene risane serije The Paw Patrol – Tačke na patrulji. Naj bodo otroška leta srečna in brezskrbna leta! Gotovo se bodo vaši malčki za zmerja spominjali vzglavnika s svojim priljubljenim junakom.

Tačke na patrulji je skupina šestih junaških kužkov, ki vedno prvi priskočijo na pomoč v primeru nesreče. Bron, Marshall, Rocky, Robi, Zuma in Sky se trudijo po najboljših močeh, da zaščitijo prebivalce svojega mesta. Vsak izmed njih je opremljen s posebno opremo in s skupnimi močmi pomagajo vsem, ki se znajdejo v zagati. Nobena naloga za njih ni prevelika in noben kužek ni za to premajhen!

Pogumni junaki – The Paw Patrol

Simpatični kužki, ki skupaj s svojim prijateljem, 10-letnim dečkom Rikijem, priskočijo na pomoč vsem, ki to potrebujejo. Pogumni, hitri, zvesti in še kako prijazni in zabavni! Liki, ki bodo za zmeraj ostali v srcih vaših otrok, zato jim podarite ta krasen vzglavnik, ki jim bo v sanjah pričaral zabavo z pogumnimi kužki in patrulje The Paw Patrol!

Junaki iz risanke Tačke na patruliji – The Paw Patrol

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!