-34%
, ,

3D vzglavnik The Paw Patrol – Chase

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

3d vzglavnik z likom iz priljubljene otroške serije The Paw Patrol ali Tačke na patruliji.

 • Izdelan iz kvalitetnih materialov.
 • Mere vzglavnika: 35 cm x 36 cm.

9.90 14.90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

> 3D vzglavnik The Paw Patrol - Chase

Privoščite tudi vašemu otročičku udoben spanec in brezskrbno igro z enim od junakov priljubljene risane serije The Paw Patrol – Tačke na patrulji. Naj bodo otroška leta srečna in brezskrbna leta! Gotovo se bodo vaši malčki za zmerja spominjali vzglavnika s svojim priljubljenim junakom. Tačke na patrulji je skupina šestih junaških kužkov, ki vedno prvi priskočijo na pomoč v primeru nesreče.

Bron, Marshall, Rocky, Robi, Zuma in Sky se trudijo po najboljših močeh, da zaščitijo prebivalce svojega mesta. Vsak izmed njih je opremljen s posebno opremo in s skupnimi močmi pomagajo vsem, ki se znajdejo v zagati. Nobena naloga za njih ni prevelika in noben kužek ni za to premajhen!

paw patrol

> Pogumni junaki – The Paw Patrol

Simpatični kužki, ki skupaj s svojim prijateljem, 10-letnim dečkom Rikijem, priskočijo na pomoč vsem, ki to potrebujejo. Pogumni, hitri, zvesti in še kako prijazni in zabavni!

Liki, ki bodo za zmeraj ostali v srcih vaših otrok, zato jim podarite ta krasen vzglavnik, ki jim bo v sanjah pričaral zabavo z pogumnimi kužki in patrulje The Paw Patrol!

igrače, igrača, paw patrol, tačke na patrulji, vzglavnik

> Pogumni junaki – The Paw Patrol

Simpatični kužki, ki skupaj s svojim prijateljem, 10-letnim dečkom Rikijem, priskočijo na pomoč vsem, ki to potrebujejo. Pogumni, hitri, zvesti in še kako prijazni in zabavni!

Liki, ki bodo za zmeraj ostali v srcih vaših otrok, zato jim podarite ta krasen vzglavnik, ki jim bo v sanjah pričaral zabavo z pogumnimi kužki in patrulje The Paw Patrol!

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja